понедельник, 14 октября 2013 г.

Майбутні проекти прогресивної молоді

Третього жовтня відбулося чергове засідання нашого клубу http://zhv2013.blogspot.com 
Засідання почалося з веселої гри "Самурай-дракон-принцеса" ,

після якої ми слухали лекцію Є.М. Глазиріна на тему: "Project. Чи кожен наступний крок повинен бути унікальним?"Лекція була дуже цікава.
Після презентації ми перейшли до домашнього завдання. Кожен з нас мав змогу висловитись та поділитися своїми планами та мріями, щодо можливих майбутніх проектів. На папері ми написала лише наші хобі, але на засіданні проговорили можливий подальший розвиток цих хобі та те, як завдяки їм можна почати заробляти гроші.
Сусанна Бречко ,наприклад, обрала для себе ліпку з пластики, яка у неї ,до речі, дуже добре виходить.Що ж, у будь-якому випадку ,бажаємо їй успіху.

Атаманенко Євген вирішив, що було б непогано заробляти гроші ,граючи у комп'ютерні ігри.У 21 столітті комп'ютер керує нашим житям , тому ця професія найкраще підходить для людини, яка йде в ногу з часом.
Денис П'ята  обрав для себе професію, яка не тільки дає прибуток ,а ще й велике задоволення.Як справжній хлопець, він обожнює мотоцикли і машини, які хоче ремонтувати і продавати.

Зимогляд Анна розповіла про те, що хотіла б відкрити музичний магазин, бо добре розуміється  на музичних інструментах.
На жаль, Пушкаренко Катерини за невідомими нам причинами не було з нами, але знаючи її креативність і непосидючість, вона обов'язково розповіла б нам про свої зацікавлення.


  Як бачите ,кожної зустрічі ми обговорюємо цікаві і різношерстні питання, які допомагають нам усвідомити основи економічної діяльності.

1 комментарий:

  1. Супер бізнес-ідеї! Сусанночка, Ви настільки творча та креативна! У Вас прекрасна душа, тому ваші прикраси становлять таку цінність.

    ОтветитьУдалить